El davanter Sergio García es va acomiadar ahir de l'Espanyol després d'arribar a un acord amb l'Al-Rayyan de Qatar, i va confessar que aquest pas «ha estat la decisió més difícil de la meva carrera, ja que aquí m'he sentit molt estimat».

El futbolista, visiblement emocionat, va admetre que el contracte que signarà «és molt important». L'atacant va revelar que el seu representant, Màgic Díaz, va intentar allargar un any el seu fitxatge per l'Al-Rayyan. «Estic trist perquè me'n vaig. L'Espanyol sempre estarà al meu cor i espero que algun dia pugui tornar. Seré un 'periquito' més», va afegir. El jugador va revelar els motius pels quals va rebutjar, al gener, una oferta milionària de l'Hebei Zhongji de la Xina. «La proposta va arribar a mitja temporada. No podia deixar l'equip i no m'ho vaig pensar en cap moment», va asseverar.

Finalment, Sergio García va valorat la polèmica amb les imputacions en el cas Osasuna, de suposat arranjament de partits. «No és bonic per a mi ni per a la meva família, però tot s'aclarirà. Estic molt tranquil», va dir.

D'altra banda, tot sembla indicar que el Reial Madrid repescarà l'extrem Lucas Vázquez i que a canvi oferirà la cessió del jove Burgui a més d'una compensació.