Era un secret públic i ahir es va fer oficial. Martín Montoya no vestirà la samarreta del Barça aquesta temporada i possiblement tampoc la vinent, després que ahir el club blaugrana anunciés l'acord amb l'Inter de Milà pel qual el futbolista jugarà com a cedit aquest any a l'equip italià. Un acord que quedaria renovat automàticament si el futbolista és alineat un nombre determinat de partits.

És més, el mes de juny de l'any vinent i depenent del rendiment de Montoya, l'Inter té per contracte una opció de compra del futbolista. L'operació l'ha tancada la Comissió Gestora per una quantitat propera al milió i mig d'euros. Montoya va ser rebut a l'aeroport de Malpensa pel president Erick Tohir, qui li va donar la benvinguda. Posteriorment, va passar la pertinent revisió mèdica amb el seu nou club i va lluir la samarreta que vestirà durant aquest curs.

Arda, cada cop més a prop

El fitxatge d'Arda Turan és a punt de fer-se oficial. Si en un primer moment la Junta Gestora blaugrana, presidida per Ramon Adell, estava decidida a esperar que les eleccions del dia 18 passessin per anunciar l'arribada del migcampista de l'Atlètic al Camp Nou, ara sembla que això es podria avançar fins i tot a aquest cap de setmana. Com més temps trigui el Barça a tancar l'operació, més perill hi ha que Arda pugui acabar en un altre club. Molts equips, com ara el Chelsea, estan interessats en un futbolista que no es vol començar a entrenar amb l'Atlètic el dia 8 d'aquest mateix mes.