Els set aspirants a la presidència del FC Barcelona tenen fins demà a les 21 hores per entregar al club les 2.534 firmes d'adhesions de socis requerides, com a mínim, per poder ser proclamats candidats a partir de dimecres que ve i iniciar dijous la campanya electoral.

Fins avui, només dos equips (Josep Maria Bartomeu i Joan Laporta) han aconseguit superar la barrera de les 2.534, encara que cap de les candidatures ho ha fet oficial, mentre que Agustí Benedito s'esperava que les pogués obtenir ahir o a primera hora d'avui, després del trànsit que col·laboradors que des de dijous van començar a portar a la seu dels aspirants les paperetes que tenien repartides per tot Catalunya.

La resta de precandidats (Toni Freixa, Jordi Majó i Jordi Farré), així com la formació de Joan Batiste (Seguiment FCB), es troben en aquests moments amb un nombre de firmes inferior al tall i tot apunta que podrien quedar descavalcats del procés electoral (no es descarta que alguns uneixin forces). D'aquesta manera, la campanya electoral que començarà dijous, tindria ja assegurats dos candidats (Bartomeu i Laporta), ja que tots dos concorreran a la validació de firmes amb un nombre elevat de suports, a l'espera dels últims esforços d'aspirants com Benedito o fins i tot l'exdirectiu Toni Freixa. efe/ddg barcelona