Si divendres era Carlos Martínez qui abandonava la disciplina de l´Olot per fitxar pel Vila-real B, ahir va ser el moment d´0ficialitzar el traspàs d´un altre dels puntals en atac d´aquests dos anys a Segona B, David Corominas. El destí, molt més exòtic, començant el que serà de ben segur una aventura, i de les grosses, per al jugador maresmenc. Ni més ni menys que fins al Japó han arribat les referències de l´extrem i ha acabat fitxant pel F.C. Imabari, equip que participa a la lliga de Shikoku, una de les regions del país asiàtic.

David Coromina s´havia integrat perfectament a la vida a la capital garrotxina i a la disciplina de l´equip, al qual va arribar fa dues temporades, procedent de l´Hospitalet. Ràpidament va fer-se un lloc dins un equip que debutava a Segona Divisió B i, en els 36 partits en què va participar va poder anotar 13 gols. Aquesta passada campanya, el jugador va disputar més partits (37, disputant un total de 3.123 minuts), i va aconseguir marcar cinc gols.

L´extrem maresmenc va voler agrair l´acollida que el club i la ciutat li han ofert durant aquests dos darrers anys i es va acomiadar amb una emotiva carta en la qual confessa que «tots i cadascun de vosaltres m´heu fet sentir com un olotí més».