Els corredors de muntanya gironins David Coma i Toti Bes es van endur amb autoritat la Pierra Menta d'estiu, després d'imposar-se en totes tres proves d'aquesta competició per parelles de prestigi internacional.

La cursa consistia a completar tres etapes d'alta muntanya per les crestes dels Alps francesos. El duet del club Trail Running Girona va completar el recorregut de 68 quilòmetres i 6.800 metres de desnivell positiu en 9 hores i 44 minuts, mitja hora menys que la parella francesa formada per Leo Rochaix i Emilien Bochet.

Els també catalans Pere Aurell i Ferran Sempere van finalitzar la carrera en la tercera posició a 33 minuts de l'equip gironí, patrocinat per Compressport i Recuperat-ion. La Pierra Menta, que s'organitza i dóna el tret de sortida a la zona de Arêches-Beaufort, a França, és una competició de renom mundial en la versió d'esquí de muntanya, que aquest any estrenava format de córrer amb un màxim de 200 parelles participants de tot el món.