La Unió Esportiva Olot va anunciar ahir que el jugador andalús d'origen senegalès, Sana N'Diaye, tornava a la Garrotxa, aquesta vegada per fitxar pel club.

El jugador, que va arribar a Olot al mercat d'hivern de la passada temporada procedent del Cadis, equip de la Segona Divisió B, juga de doble pivot. Als 22 anys, N'Diaye mostra una gran capacitat per millorar i per engrandir les seves capacitats futbolistes, que ja les té, motiu pel qual l'Olot ha decidit incorporar-lo a la disciplina del primer equip.

En el mig any que va estar vestint la samarreta vermella aquesta passada temporada, el migcampista va disputar un total de 12 partits. La seva joventut i el seu atreviment contrasten amb l'experiència de jugadors com Solé o Simón, que té al costat a dins del camp. L'entrenador, Rodri, ja va coindicir amb el jugador quan estaven al Cadis, encara que Sana jugava amb el filial. Rodri ja el va portar cedit l'any passat i ara, juntament amb la direcció esportiva han decidit fitxar-lo per una temporada, amb opció a una altra.

Arrenca la pretemporada

La primera plantilla, juntament amb alguns juvenils i futbolistes que estaran a prova, comença avui la pretemporada.