El Municipal d'Olot va obrir ahir les portes a una nova temporada. L'Olot, entrenat per Rodri, va fer la primera sessió d'entrenament de la pretemporada amb la intenció de començar a agafar el to físic i de conjuntar els nous futbolistes per aconseguir tenir un equip competitiu i guanyador. «Comencem amb molta il·lusió i amb moltes ganes per preparar-nos bé per a l'inici de la lliga», assegurava Rodri abans de l'entrenament. El conjunt olotí s'està reforçant de valent aquest estiu, amb incorporacions de luxe, encara que l'entrenador creu que «encara falten alguns jugadors per tancar la plantilla».

De moment, tots els que han arribat «els teníem en ment al final de la temporada passada i hem tingut sort que avui siguin aquí». Rodri creu que els objectius més immediats de l'equip són «realitzar una bona pretemporada» i enguany, a diferència de l'any passat, Rodri podrà dirigir l'equip des de l'inici. «Aquest fet és millor per no haver de tenir urgències. Tens encara un mes per davant pel primer partit de lliga i és important treballar bé amb el grup». A més a més, també va recordar que l'any de l'ascens a Segona Divisió B també «vam començar d'hora» i que «intentarem repetir les coses que ens van anar bé».

La plantilla olotina ha tingut diverses incorporacions que reforcen les posicions que l'equip tenia vacants. Les marxes de Carlos, Coro i Musa encara s'han de cobrir però Rodri es va mostrar content de com havia evolucionat el mercat de fitxatges a Olot. «El gruix important de la plantilla ja el tenim. Estic content que jugadors com l'Héctor, en Rojas o l'Uri Santos s'hagin quedat i ara hem de mirar de temptejar el mercat per intentar incorporar algun jugador que ens pugui aportar més potencial al que tenim ara». L'entrenador també va valorar la feina feta pel club aquests últims dos anys als despatxos i també al camp, ja que creu que «hem tingut sort que el club ha anat creixent com a entitat per poder portar jugadors de renom com els que hem fixat». Jugadors com Juanjo Prior, Gato, Sergio Ortiz, Eric Reverter o Vallho van realitzar ahir la seva primera sessió d'entrenament i el van tenir el primer contacte amb els seus nous companys. Entre ells també hi havia de ser el central Aridane, que finalment jugarà al Granada, tot i que aquests el podrien cedir al Cadis. «És un jugador que té moltes qualitats. És una llàstima que no s'hagi pogut incorporar amb nosaltres».

Tot just han arrencat la pretemporada i tant Rodri com l'Olot encara no volen marcar-se objectius reals, encara que l'entrenador assegura que han de treballar «dia a dia» durant tota la temporada per poder veure quins són els seus objectius. Té clar que serà una lliga molt competida, amb equips de molta categoria, però creu en les possibilitats d'un equip nou i il·lusionant que voldrà aspirar a tot en el seu tercer any a la categoria.