Fornells serà el centre neuràlgic del BTT català aquest cap de setmana, perquè, entre avui i demà, la localitat gironina acollirà el Campionat de Catalunya de BTT-XCO Sènior i el Campionat Escolar de Catalunya de BTT-XCO Infantil. La zona esportiva de Fornells serà el punt de sortida i d'arribada de les diferents curses organitzades pel Club BTT Fornells, que ha preparat recorreguts amb molts corriols i, de manera majoritària, per dins de bosc, per combatre la calor.

Els organitzadors han previst serveis de bar, dutxes i una zona de carpes amb microclima, a més de neteja de bicicletes... La prova també serà puntuable per l'Open provincial Càrniques Celrà 2015, amb premis en metàl·lic per als guanyadors.

Avui, dissabte, les curses de les categories infantils c0mençaran a les quatre de la tarda en fins a quatre circuits diferents de 500 metres, 1, 2 i 5 quilòmetres adaptats a cada categoria. Demà, diumenge, les curses per a grans començaran a dos quarts de deu del matí en un circuit de 10 quilòmetres al qual s'hauran de donar dues, tres o quatre voltes en funció de la categoria.