Un altre Ayala defensarà els colors groc-i-blau del Palamós cinquanta-dos anys després. No ho farà on ho feia el seu avi, en el desaparegut camp de terra del carrer Cervantes sinó damunt la gespa natural de l'estadi palamosí.

El jove defensa de 18 anys Oriol Ayala, és una de les noves incorporacions del Palamós 2015-16. El dia de la seva presentació, l'exdefensa del Madrid de Divisió d'Honor va expressar que "és un honor defensar la samarreta del club degà de Catalunya" i a més a més va afegir que li fa especial il·lusió perquè el seu avi va jugar amb els palamosins en la dècada dels 60. En l'atapeïda sala de premsa de l'estadi palamosí, en Narcís Ayala no es va voler perdre la presentació i les paraules del seu nét.

"Em fa molta il·lusió, li vaig dir que fitxava per l'equip que jo vaig fitxar quan vaig sortir del Girona", assegurava en Narcís, afegint que " és cert que ve de la grandesa d'un Madrid però ara allò que interessa és que treballi dur per guanyar-se un lloc i la confiança del míster". Narcís Ayala va jugar amb el Palamós la temporada 62-63 i hi va arribar procedent del Girona. D'aquell any al degà recorda que "em van tractar molt bé, hi havia una junta fantàstica".

L'avi Ayala recorda alguns moments d'aquella temporada. "De tècnic hi havia en Gimbernat, de Sant Feliu de Guíxols, i tenia de companys en Bardera, en Vilà, en Met Ros, en Pere Bomba, en Nieves, en Mas, en Fontanet... érem una colla d'amics que ens ho passavem molt bé". D'això ja fa 50 anys i en Narcís assegura que "el futbol ha evolucionat molt. Abans gairebé podies jugar caminant i avui necessites un ventall d'aptituts tècniqeues. Per mi és millor el futbol d'ara". El fitxatge del seu nét Oriol pel Palamós li fa molta "il·lusió" a Narcís Ayala. El central arriba procedent del Reial Madrid juvenil, una experiència la qual destaca que "no li ha anat ni bé ni malament. No ha jugat els minuts que hauria desitjat per culpa d'una lesió que el va tenir apartat des de l'agost fins a l'octubre. L'equip va fitxar dos centrals internacionals, un xilè i un austríac, i això el va privar d'entrar a l'equip".