L'Olot podria tancar en les properes hores la incorporació de Luismi Quezada, jugador procedent del Reial Madrid juvenil i que s'ha format en les categories inferiors del club madridista. Quezada, de pare natural de la República Dominicana i mare espanyola, és internacional amb el país dominicà a la categoria sub-20. Nascut al febrer del 1996, Luismi Quezada destaca per la seva resistència i velocitat per la banda esquerra, una posició que l'Olot té descoberta després del traspàs de Musa al Nàstic de Tarragona. El jugador també destaca per tenir un bon xut i una bona precisió a l'hora de centrar pilotes. A més de poder actuar a la posició de lateral esquerra, en algunes ocasions el dominicà també podria jugar d'interior. La incorporació del jugador seria en forma de cessió.

Amb la incorporació de Marcel Serramitja i la probable de Quezada, l'Olot va encarrilant una plantilla a la qual encara falten més cares després que, fa poques setmanes, davanters de referència com Coro i Carlos Martínez hagin deixat el club garrotxí.

Algunes fonts també han situat l'Olot com el possible destí d'alguns dels descartats del Girona com els veterans Jandro i David Garcia, a qui Rodri coneix perfectament. Operacions, però, que no es tancaran en breu.