L'Olot va superar amb contundència el primer amistós de la pretemporada al camp de l'Escala (0-5). El partit va ser dominat al complet pel conjunt de Rodri que es va imposar al conjunt altempordanès amb el mateix resultat obtingut la temporada passada. La primera meitat va ser per al conjunt olotí, que en qüestió de poc més d'un minut, al 19 i al 20, anotava dos gols. Primer era el jove Kike Sánchez qui aprofitava una assistència de Xerry i podteriorment, també a assistència de Xerry, Uri Santos enviava amb el cap la pilota al fons de la xarxa. El domini del conjunt de la Garrotxa va seguir durant el primer temps i Uri Santos va tornar a marcar al minut 34, després d'aprofitar el refús del porter a un xut del debutant Sergio Ortiz. Per seguir amb la seva magnífica tarda, Uri aconseguia el seu hattrick particular aprofitant una passada de la mort de Blázquez. A la represa, el partit baixava lleugerament de ritme en part degut a tots els canvis que s'anaven realitzant, sobretot per part de l'Olot, que alentien el partit. Tot i això els visitants, davant un Escala lluitador, seguien gaudint de les millos ocasions del partit. Després de diversos avisos, Gato si que va trobar l'encert a falt d'un quart d'hora pel final després de culminar un contraatac i situar el 0 a 5 definitiu al marcador del Municipal de l'Escala. El proper compromís per al conjunt entrenat per Rodri serà el proper 25 de juliol a Vilatenim, davant el Figueres.