Josep Maria Bartomeu va prendre possessió ahir tarda com a president del FBarcelona, en traspassar-li els poders la junta gestora en un acte protocol·lari al Camp Nou. A diferència de la pompositat de la investidura de Sandro Rosell el 2010, quan el nou mandatari va rebre els poders de l'anterior junta i l'acte es va dur a terme en la vella Masia, al costat del Camp Nou, la presa de possessió va ser de baix perfil i sòbria, en què només es va mostrar als mitjans una imatge del nou president, Josep Maria Bartomeu, i de la junta gestora, Ramon Adell, a la llotja d'honor de l'estadi. Posteriorment els dos mateixos protagonistes i la resta de la junta directiva van posar davant de l'entrada de tribuna del Camp Nou.

Posteriorment, Bartomeu va celebrar una directiva que va servir per anunciar els primers moments a nivell amb l'arribada de l'antic migcampista del primer equip, Robert Fernández, que serà el nou director tècnic del primer treballant en col·laboració amb Luis Enrique. Pep Segura s'encarregarà de la coordinació del filial i del dos juvenils, mentre que Albert Soler mantindrà el seu paper d'enllaç entre els tècnic i la directiva. Soler és als Estats Units amb el primer equip que ahir va tenir la visita del jugador de Kobe Bryant en entrenament on Arda Turan va treballar al marge per unes molèsties físiques.

Josep Maria Bartomeu va guanyar les eleccions a la presidència dissabte passat en obtenir la majoria absoluta dels vots (54,63 %), gràcies als 25.823 vots que va reunir, dels 47.270 socis que van acudir a les urnes. Aquesta és la junta directiva del FC Barcelona, que presidirà Bartomeu fins al 30 de juny del 2021, a l'espera que es puguin afegir més membres: Jordi Mestre Masdeu, Jordi Moix Latas, Jordi Cardoner Casaus, Jordi Monés Carilla, Carles Vilarrubí Carrió, Silvio Elias Marimón, Javier Bordas de Togores, Manuel Arroyo Pérez, Dídac Lee Hsing, Pau Vilanova Vila-Abadal, Susana Monje Gutiérrez (ja van estar a la junta dimitida fa uns mesos), Emili Rousaud Parés, Oriol Tomás Carulla, Maria Teixidor Jufresa i Enrique Tombas Navarro (nous).