Noemí Jordana ja té acompanyant a la posició de l'Uni per afrontar la temporada del debut a l'Eurolliga després que avui el club gironí hagi confirmat el fitxatge de la jove director de joc eslovena Rebeka Abramovic.

Als seus 21 anys, Abramovic és internacional absoluta amb Eslovènia i viurà a Girona la seva primera experiència a l'estranger, un cop s'ha desvinculat del Celje amb qui la temporada passada tenia una mitjana de 12 punts, tres rebots i tres assistències per partit a la lliga eslovena. Abramovic juga habitualment de base, però, per moments, es podria adaptar a la posició d'escorta perquè té molt bon tir de tres punts.

Amb l'arribada de Rebeka Abramovic, l'Spar Citylift Girona ja té vuit jugadores confirmades per a la pròxima temporada: Noemí Jordana i Rebeka Abramovic (bases); Anna Carbó i Adrijana Knezevic (alers); Vita Kuktiene, Lina Pikciute, Artemis Spanou i Ashley Paris (pivots). Per completar la plantilla, el club gironí està pendent de lliga el fitxatge d'una exterior anotadora en el mercat nord-americà.