Després de la victòria de fa uns dies del Barça sobre el Los Angeles Galaxy (1-2), el conjunt de Luis Enrique té avui a les 22 hores el primer gran test de pretemporada. El Manchester United, entrenat per Louis Van Gaal, posarà a prova el conjunt blaugrana a San Francisco. El Barça acumula molts entrenaments a les últimes setmanes per agafar el to físic i mental per afrontar la competició oficial, que començarà en pocs dies. El partit servirà perquè els tècnics i jugadors del Barça segueixin la preparació i segueixin corregint els errors. El Barça està realitzant aquests dies també actes publicitaris durant la seva gira pels Estats Units i ahir, per exemple, van tenir una estona per jugar a bàsquet ni més ni ?menys que amb alguns jugadors de l'equip guanyador de la NBA, els Golden State Warriors.

El rival del partit d'avui, el Manchester United, també participa en aquesta International Champions Cup on juguen alguns dels millors clubs del món. El conjunt anglès també prepara una temporada que volen acabar amb títols i que ha fitxat alguns jugadors de renom com l'alemany Bastian Schweinsteiger o l'holandès Memphis Depay.

Adriano i Pedro, a punt

Tot i que el president del Barça va assegurar a la seva arribada als Estats Units que la plantilla del primer equip estava tancada, la situació de dos jugadors de l'equip, Adriano i Pedro, sembla que s'allunya cada dia una mica més del Barça. El primer dels dos en sortir podria ser Adriano, a qui Luis Enrique no considera tant clau com Pedro, i que té una oferta en ferm de la Roma.