Els corredors del Club Trail Running Girona David Coma i Toti Bes van quedar primer i segon respectivament ahir al matí a l'Ultra Trail Catllaràs (55km i 4.000D+), amb sortida i arribada a la Pobla de Lillet. Coma es va imposar amb un temps de 6 hores 33 minuts, dotze minuts menys que Toti Bes. El tercer classificat va ser en Ivan Camps de l'AE Mountain Runners del Berguedà. Coma i Bes van guanyar recentment la Pierra Menta d'estiu, una competició de tres etapes i per parelles als Alps i, d'aquesta manera, segueixen afinant les cames per un dels seus grans objectius de l'any: Chamonix. Coma disputarà la UTMB (168km i 10.000D+) i Bes la TDS (119km i 7.250D+). Amb el segon lloc d'ahir, Toti Bes aconsegueix endur-se el triomf en el circuit Missionx3 que organitzen Klassmark i Salomon (lligueta formada per les curses al cap de Creus, Ulldeter i Catllaràs). En categoria femenina, la brasilera Fernanda Maciel (North Face) es va endur la victòria al Catllaràs amb un temps de 8 hores 21 minuts per davant d'Eli Gordón (Atletisme Cerdanyola) i de Clàudia Roca (CE Callús).

En la distància curta (27km i 1.800D+), la victòria va ser per Sergi Masip (Sport Ciclista Català) i Adriana Grosu (AE Matxacuca), en categoria masculina i femenina respectivament.