Lewis Hamilton (Mercedes) va tornar a dominar amb molta superioritat una nova sessió d'entrenaments qualificatoris i aquest migdia sortirà des de la primera posició de l'engraellat de sortida en el Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1. El britànic va aconseguir batre el seu company d'equip, Nico Rosberg, per més de mig segon de diferència, demostrant que el temps marcat pel seu monoplaça és realment espectacular.

A l'altre cantó de la moneda hi trobem McLaren, que si bé va aconseguir situar el bòlid de Fernando Alonso a la Q2, va protagonitzar també la imatge del dia, doncs l'asturià no va poder marcar temps a la segona tanda qualificatòria i va haver d'acabar empenyent el seu cotxe, després que se li aturés el motor. Alonso, doncs, sortirà des de la quinzena posició, compartint la línia de la graella amb el seu company d'equip, Jenson Button, qui no va poder superar la Q1.

Rere dels Mercedes va poder fer-s'hi un lloc el Ferrari de Sebastian Vettel, que va signar el tercer millor temps i compartirà la segona línia de la graella amb el Red Bull de Daniel Ricciardo.

Carlos Sainz (Toro Rosso), sortirà des de la dotzena posició, ja que també, com Alonso, va quedar fora a la Q2, i va veure com el seu company d'equip, Max Verstappen, acabava en novè lloc. Roberto Mehri, de la seva banda, va aconseguir superar el seu company d'equip a Manor-Marussia i sortirà des del penúltim lloc de la graella de sortida.

En finalitzar la tanda qualificatòria, el pilot asturià de McLaren va comentar que "no sé què li ha passat al cotxe, suposo que haurà estat un connector. S'ha aturat dues vegades i la segona ja ha estat definitiva". Sobre el fet d'haver hagut d'empènyer el cotxe fins al box va comentar que "al box m'han dit que si el cotxe no entrava per si mateix no podria tornar a sortir, així que tot l'esforç ha estat en va".

El qui es mostrava content era Lewis Hamilton, que havia aconseguit la seva cinquena pole consecutiva, tot i que intentava rebaixar la seva eufòria amb dosis de prudència, ja que "tot i que ha estat un bon començament no acabem la feina el dissabte".