El triatleta olotí, Nan Oliveras, es va quedar a les portes del podi en l'europeu sub-23 celebrat ahir a Banyoles. Oliveras va fer una gran remuntada en l'últim tram de la prova, els 10 quilòmetres de cursa a peu.

La prova se la va adjudicar l'espanyol David Castro, que va finalitzar els 1.500 metres nedant, els 40 quilòmetres en bicicleta i els 10 quilòmetres a peu amb un temps de 1 hora, 45 minuts i 26 segons, tres segons menys que el segon classificat, el britànic Marc Austin, mentre que en tercera posició va acabar l'italià Delian Stateff, a 19 segons del guanyador. Oliveras va arribar a 48 segons de Castro, quedant-se a 29 del podi.

En categoria femenina la victòria va ser per la triatleta britànica Lucy Hall, amb un temps de 1 hora, 59 minuts i 15 segons, superant a la línia d'arriba a la italiana Ilaria Zane, que va arribar a 48 segons, mentre que al tercera atleta en arribar va ser la portuguesa Melanie Santos, a 1 minut i 2 segons de la vencedora. La millor catalana va ser la barcelonina Anna Godoy, qui va finalitzar en onzena posició a 2 minuts i 18 segons.