Miguel Ángel Ortega ja té les nous jugadores professionals amb què l'Uni afrontarà el curs del seu debut a l'Eurolliga després que aquest matíel club de Fontajau hagi tancat la incorporació de la nord-americana Chelsea Gray. Aquesta potentíssima escorta de 22 anys i 1,80 d'alçada va desenvolupar una notable carrera en el bàsquet universitari nord-americà amb Duke, però una lesió al genoll en el seu últim any amb les Blue Devils li va impedir debutar l'estiu passat a la WNBA tot i haver entrat en la primera ronda del draft.

Aquesta última temporada, ja plenament recuperada de la seva lesió, Gray ha viscut la seva primera experiència fora dels Estats Units jugant a la lliga d'Israel on ha estat la màxima anotadora de la competició amb el Hapoel Rishon Le-Zion fent uns números de 20,6 punts i 6,4 rebots per partit.

Ara, Chelsea Gray està jugant a la WNBA on, precisament, aquesta matinada, ha estat traspassada de Connecticut a Atlanta aprofitant que la Lliga s'havia aturat el cap de setmana per la celebració de l'All Star. Amb Connecticut, un dels bons equips de la lliga nord-americana, Gray era una de les primeres rotacions de l'equip amb 8 punts de mitjana per partit. A Atlanta, la nova jugadora de l'Spar Citylift Girona encara pot tenir més protagonisme, però com que el seu nou equip té més complicat disputar el play off Gray podria acabar arribant a Girona abans de la disputa de la final de la Lliga Catalana contra el Cadí el diumenge 20 de setembre a Fontajau.