Falcao, Victor Moses, Ramires i Loïc Remy van encertar els seus llançaments en una tanda de penals que el Chelsea va guanyar per 2-4 al Barcelona després de concloure 2-2 el temps reglamentari del partit amistós jugat a la ciutat nord-americana de Landover.

Va ser l'epíleg d'un partit de molt vertigen que només va minvar una mica en el seu ritme amb els nombrosos canvis introduïts en el segon temps per Luis Enrique i José Mourinho.

El belga Eden Hazard va desequilibrar als 10 minuts després d'un vistós eslàlom que va deixar en el camí a diversos dels seus rivals catalans.

El gol va fer que el Chelsea fos més conservador en el seu joc, encara que al final del primer temps una rematada al pal d'Oscar, un cop de cap de Kurt Zouma i una rematada sense rumb de Diego Costa van poder augmentar el botí del campió anglès.

Per contra, la pressió creixent del Barcelona va fer protagonistes a l'uruguaià Luis Suárez i Sandro Ramírez. El porter belga Thibaut Courtois es va emprar a fons per neutralitzar, almenys, tres rematades clares a la vora de l' àrea.

Amb aquest resultat els dos equips van anar als vestidors. El Barcelona va tornar amb més ímpetu i la seva pressió sobre l'àrea de Courtois va trobar ràpida recompensa als 52 minuts amb un gol de Luis Suárez, originat per un defectuós rebuig de cap de l'espanyol César Azpilicueta, que el Chelsea va protestar pel fet que la subtil vaselina l'uruguaià sobre el porter va ser refusada per Zoumá en la mateixa línia.

El Chelsea no reaccionava i el Barcelona, ??sense treure el peu de l'accelerador va anar a més. Als 66 minuts, quan la defensa de l'equip 'blue' era assetjada, Sandro va treure una rematada des de la banda esquerra que es va colar per aquest mateix costat del porter belga. Amb la remuntada, el Barcelona va voler administrar el temps i jugar amb la necessitat del rival.

Jordi Masip, que havia substituït a l'alemany Marc-André Ter Stegen sis minuts abans va tenir una desastrosa sortida de la seva porteria als 85 minuts. Després d'un servei de falta el defensa central Gary Cahill va aprofitar l'errada del porter català per fer el 2-2 que va portar el partit de la International Champions Cup a la tanda de penals.

El partit va ser el tercer i últim del Barcelona en la seva gira de pretemporada pels Estats Units en què va perdre per 1-3 amb el Manchester United i va guanyar per 2-1 al Galaxy de Los Angeles.

El Barcelona en la seva gira pels Estats Units no va comptar amb Lionel Messi i Neymar.

Fitxa tècnica:

2. Barcelona: Marc-André Ter Stegen (m.60, Jordi Masip); Douglas (m.17, Sergi Roberto), Marc Batra (m.59, Gerard Piqué), Jeremy Mathieu (m.59, Thomas Vermaelen), Adriano (m.60, Jordi Alba); Ivan Rakitic (m.60, Andrés Iniesta), Gerard Gumbau (m.61, Rafinha), Sergio Busquets (m.61, Sergi Samper); Luis Suárez (m.62, Pedro), Munir El Haddadi (m.73, Alen Halilovic) i Sandro Ramírez. Entrenador: Luis Enrique.

2. Chelsea: Thibaut Courtois; Branislav Inanovic ,, Kurt Zouma, Gary Cahill (m.87, Nathaniel Chalobah), César Azpilicueta (m.62, John Terry); Nemanja Matic, Cesc Fàbregas (m.64, Victor Moses), Kenedy (m.46, Willian), Oscar (m.46, Ramires), Eden Harzard (m.68, Falcao): i Diego Costa (m.60, Loïc Remy). Entrenador: José Mourinho.

Gols: 0-1, m.10: Eden Hazard. 1-1, m.52: Luis Suárez. 2-1, m.66: Sandro. 2-2, m.85: Gary Cahill.

Penals: 2-4.

Pel Barcelona van marcar Andrés Iniesta i Sandro Ramírez i van fallar Alen Halilovic i Gerard Piqué.

Pel Chelsea van marcar Falcao, Moses, Ramires i Loïc Remy.

Àrbitre: el nord-americà Allen Chapman va amonestar als barcelonistes Jeremy Mathieu i Jordi Alba.

Incidències: Partit de l'International Champions Cup jugat al FedEx Field, de Landover (Maryland), davant 78.914 espectadors.