Va a la seva presentació vestit amb una samarreta de Franco

El futbolista portuguès Nuno Silva desferma la polèmica a les xarxes socials fent la seva presentació oficial amb el Jaén vestit amb una samarreta del dictador. Silva es disculpa assegurant «no conèixer el gruix de la història d'Espanya»

30.07.2015 | 15:42
Nuno Silva, ahir a la seva presentació com a nou jugador del Jaén.

E

l futbolista portuguès Nuno Silva, de 29 anys, es va presentar ahir com a nou futbolista del Real Jaén de Segona B, i va aparèixer a l'acte amb una samarreta en què apareix la imatge de Francisco Franco vestit de militar. La polèmica es va desfermar a les xarxes socials una vegada que s'han donat a conèixer les fotos del futbolista amb la imatge del dictador, de manera que el jugador, a través del club, va haver de demanar disculpes per si alguna persona s'havia sentit ofesa. «Vull demanar disculpes a totes aquelles persones que s'hagin sentit ofeses o les que hagi pogut ferir la seva sensibilitat. En cap moment he pretès fer apologia de les ideologies que professava aquesta persona. No tinc preferències polítiques de cap tipus», va dir Nuno Silva.
El jugador va comentatr a continuació: «Davant la polèmica suscitada per la meva samarreta, volia aclarir que aquesta peça la vaig adquirir a Portugal temps enrere i en cap moment he sabut la repercussió que té aquest personatge històric per part de la societat espanyola, perquè he viscut a Portugal i Angola i no conec el gruix de la història d'Espanya, per la qual cosa desconeixia completament el significat de portar aquesta samarreta en el vostre país.
Nuno Silva ha arribat al Real Jaén procedent del CD Santa Clara, de la Segona Divisió Portuguesa, i és un extrem. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera futbolística en la Segona Divisió portuguesa encara que també va jugar una temporada a Primera amb l'Olhanense.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema