Un gol al temps de descompte del davanter de la Cellera Marcel Serramitja va donar a l'Olot l'accés a la segona ronda de la Copa Catalunya. Els olotins es van trobar un Manlleu molt rocós que va posar les coses molt difícils als de la Garrotxa. A la primera meitat, el partit va estar molt equilibrat i tots dos equips van tenir bones ocasions per avançar-se al marcador. Per part olotina, la més clara va ser per a Prior, que per poc no va rematar al fons de la xarxa una excel·lent centrada de Sergio Ortiz. Martí Soler, pel Manlleu, va tenir la més clara en un xut a boca de canó que va rebutjar Wilfred amb problemes. L'equilibri va regnar en els primers 45 minuts i l'Olot no va poder jugar amb comoditat davant un rival que oferia una pressió alta i acostumat a les mides del camp.

A la segona meitat, el ritme va baixar en diferents fases del partit i l'Olot va dominar una mica més sobre el terreny de joc, però sense gaudir d'ocasions realment perilloses. Sergio Ortiz va avisar amb dos xuts de falta directa i el Manlleu s'apropava en comptagotes però sense crear un perill excessiu a la porteria defensada per Wilfred. A diferència de la primera meitat, els segons 45 minuts no hi va haver tantes ocasions de gol i el físic dels jugadors, com era lògic, anava baixamt. L'esprint final dels visitants, va tenir premi al temps afegit. Quan el partit anava dirigit a decidir-se a la tanda de penals, Marcel Serramitja, que entrava a l'inici de la segona meitat, va etzibar un potent xut ras des de la frontal que va entrar per la base del pal de la porteria manlleuenca. Amb aquest gol els de la Garrotxa van aconseguir deslliurar-se de la intensa defensa manlleuenca, liderada precisament per l'exolotí Albert Canal.

El partit no va donar per a més i l'Olot s'enfrontarà el proper cap de setmana amb el Figueres a Vilatenim. Abans, però, dijous que ve els dos equips es veuran les cares en el Torneig de l'Estany, un triangular que se celebrarà a Banyoles i que enfrontarà els dos equips durant 45 minuts en el primer dels partits del torneig. De ben segur que servirà als tècnics pe corregir errors que van veure en el primer partit de pretemporada dels dos equips i que va acabar amb victòria per als olotins per la mínima el passat dia 25 de juliol. D'aquesta manera, en només tres setmanes, els dos equips s'hauran vist les cares tres vegades, les dues últimes en només tres dies.