A manca de tres setmanes perquè es doni el tret de sortida al campionat de lliga de la Segona Divisió B, a Olot encara falten un parell de futbolistes per tancar la plantilla. Les marxes dels davanters Carlos Martínez i Corominas van fer que el club hagués de buscar un davanter que encara no han trobat. "Fa molts dies que anem a la recerca d'un davanter", assegura David Comamala, secretari tècnic del conjunt olotí, que a més afegeix que "tenim coses parlades i avançades amb alguns jugadors".

Ara mateix, l'entrenador, Rodri, disposa de dos davanters a la plantilla, Uri Santos i Marcel Serramitja. El primer hauria de tenir un paper més important a l'equip, i el segon tindria un rol més secundari sempre que arribin els davanters desitjats. L'Olot no vol desesperar-se, ja que "hem de buscar el perfil de davanter que s'ajusti a la filosofia de joc que té l'equip", confirmava David Comamala.

En el seu dia, el mateix director esportiu ja va assegurar que buscarien un perfil diferent a Carlos Martínez, però "ens hem d'ajustar a les circumstàncies del mercat". La prioritat més important és incorporar ja un davanter, tot i que no es descarta que siguin dos els atacants que arribin a Olot, que cobririen les baixes comentades de Carlos i de Corominas. El més important i el que reitera Comamala és que el jugador o els jugadors que arribin "convencin i encaixin" amb l'equip.

El davanter és la prioritat, però el club també busca reforçar-se amb un migcampista. David Comamala afirma que "tenim tres migcampistes orgnitzatius com Héctor Simon, Vilanova i Sana però de defensiu només tenim Abel Solé, tot i que jugadors com Prior o Sergio Ortiz poden ser reconvertits". L'objectiu seria incorporar un migcentre defensiu però que s'adapti en tota la parcel·la del mig del camp. El davanter, que podria arribar en els propers dies, s'incorporarà a un equip que jugarà aquest cap de setmana la segona ronda dela Copa Catalunya, a Figueres. El club figuerenc, a petició del conjunt de la Garrotxa, el partit es disputarà el proper dissabte 9 d'agost a les vuit del vespre i tindrà un preu de 10 euros l'entrada general.

L'Elx paga el deute a l'Olot

D'altra banda, segons va informar Cope Elx, el conjunt il·licità ja va liquidar el deute que tenia amb l'Olot pel fitxatge de Jordi Hostench l'estiu passat. La xifra que ha rebut l'Olot pel jugador garrotxí és de 15.000 euros.