El nou secretari tècnic del FC Barcelona, Robert Fernández, va assegurar ahir que el club blaugrana no té intenció de desprendre's de Pedro Rodríguez i va avisar que l'equip que vulgui fer-se amb els seus serveis (s'especula amb el Manchester United) haurà de desemborsar els 30 milions de la clàusula de rescissió. En la presentació oficial en el seu nou càrrec dins de l'organigrama esportiu del club, Robert va dir tenir «la sensació» que tant el canari com Adriano Correia, dos jugadors que encara no han confirmat la seva continuïtat, jugaran la temporada que ve en el primer equip.

Sobre la situació de l'internacional espanyol, el nou secretari tècnic va reiterar que el club i l'entrenador volen que continuï vestint la samarreta blaugrana, per això es va remetre al pagament de la clàusula de rescissió, fixada en 30 milions d'euros. «Estem esperant que un club pugui fer una oferta. No volem que se'n vagi, però sabem que estem en una situació de risc», va explicar. En les properes hores, el brasiler podria ampliar el seu contracte fins el 2018.

Aprofitant l'acte de la presentació de Robert, el club va anucniar la creació de l'espai Masia360, una àrea de formació i coneixement del futbol base que serà dirigida pel garrotxí Pere Gratacós.