L'Estartit ja treballa a fons per preparar la nova temporada i demà disputarà el primer amistós d'una sèrie de cinc partits en què el plat més fort arribarà el proper dia 26 d'agost, en què les baixempordaneses es desplaçaran fins a Palafrugell per tal d'enfrontar-se amb el Barça de Superlliga.

La primera oportunitat per veure el projecte per la temporada 2015-2016 serà demà mateix al vespre, a dos quarts de nou al Municipal de l'Estartit, en un partit que les enfrontarà al Saint Mary W.S. dels Estats Units. Serà tot just una primera presa de contacte i el primer partit que les noves incorporacions jugaran amb l'Estartit. Així d'aquesta manera es podrà veure en acció Jenny, Carla Puigrós, Blanca Cros, Júlia Casademont i Cristina Mir per primer cop amb la samarreta blanc-i-vermella.

Després d'aquest primer amistós, el club baixempordanès ha programat una setmana dura d'entrenaments, just abans de fer un mini-stage a Sant Privat d'en Bas on treballaran bàsicament la condició física. Després de la primera presa de contacte, l'entrenador, Albert Pujol es mostra "molt content de com estan responent totes les jugadores en els entrenaments".