L'Olot inicia la seva tercera temporada consecutiva a Segona B rebent a casa un Alcoià que, sota la batuta de l'exporter internacional Andrés Palop, surt entre els ?equips favorits per jugar els play-off d'ascens. Els alacantins disposen d'un equip molt compacte entre línies, que pot complicar el joc tècnic dels de la Garrotxa, que despleguen un futbol basat en el conjunt, amb passades curtes i sortint de darrera. Avui serà el dia per veure la rapidesa de Gato, un dels reforços d'aquest estiu, i la lluita d'Uri al davant. Són dos dels jugadors de l'Olot que millors sensacions han transmès en la pretemporada. Dieguito, que s'està recuperant d'una lesió, és l'única baixa al bloc de Rodri.

Els empats davant del Girona, 2-2 i el Nàstic 1-1 fan que a Olot s'hi hagi instal·lat una sensació d'optimisme. De poder posar en el marcador un resultat positiu, tot i que al davant es trobaran un equip fet per ascendir, amb homes com Abraham (Badalona), Fran Miranda, Borja Sánchez o Mustafá units a d'altres peces clau com Devesa, Salvador i Javi Rubio. «Estem preparats per competir, tenim ganes, il·lusió i confiança per fer un bon partit. La nostra intenció era acumular minuts i entrenar molt per conjuntar l'equip i hem mostrat bones sensacions pel que fa a joc, malgrat que sabem que la pretemporada és totalment diferent de la competició», deia ahir l'entrenador del conjunt gironí.

Rodri considera una «sort» poder començar la lliga a casa «perquè l'afició ens ajudarà molt. L'estadi ha de ser un fortí amb el caliu de la grada. L'Alcoià és un equip que voldrà mantenir la línia del curs passat i que s'ha reforçat amb jugadors importants de la categoria. Serà difícil de batre perquè voldran dominar el joc i atacar, com nosaltres. Sabem que l'inici de temporada és força dur, hem de ser competitius i treure punts que ens donin una embranzida per començar amb optimisme», va afegir.

Palop, per la seva banda, enceta a l'Alcoià una aventura a les banquetes que pretén que el torni a l'elit, on va despuntar com a porter del València, el Sevilla i la selecció espanyola. Palop deia ahir que està «il·lusionat i amb moltes ganes de competir» i que tot i que al seu equip encara li veu marge de millora, vénen a buscar el triomf.