nçar en el minut tres al Power8 Stadium amb un gol de falta directa de Salva Sevilla i va defensar a capa i espasa aquesta renda (1-0), tan aviat com el Getafe va mostrar la seva cara més incisiva. Els madrilenys van disposar d'ocasions molt clares en el tram final, però no van trobar el premi de l'empat. El gironí Pau López va ser el porter titular dels blanc-i-blaus després de la marxa de Kiko Casilla al Madrid. Salva Sevilla va posar dret l'estadi als tres minuts amb un cop de dreta des de la frontal. El migcampista va enviar la pilota a l'esquadra, sense opció per a Guaita. L'empenta inicial dels locals era evident, amb Caicedo liderant la parcel·la ofensiva.

A mesura que anava avançant el partit, els de Fran Escribá es van plantar millor a la gespa. L'Espa?nyol ja no era tan incisiu des de les bandes i el conjunt visitant va dominar més la pilota. També va disposar de més ocasions, encara que sempre tímides. Les arribades de Sarabia, Damián Suárez i Pedro León examinaven la defensa local, encara que no prou per inquietar Pau.

En la represa, el Getafe va mantenir la pressió en camp contrari. L'inici, liderat per Pedro León, va ser més intens que el de l'Espanyol, tenallat al darrere i sense claredat d'idees. L'entrenador blanc-i-blau va intentar canviar el guió amb l'entrada del davanter Gerard Moreno, nou fitxatge, ovacionat per l'afició. El conjunt madrileny tenia oportunitats per empatar, sobretot, a pilota parada. Gaudia de més serveis de córner i d'una falta perillosa en la frontal en el minut 64, que Álvaro Vázquez va enviar a la barrera. L'Espanyol va decidir protegir-se i va canviar Caicedo pel migcampista Cañas: tornava al 4-2-3-1.

La solució no arribava per al Getafe. Dominava el partit, però semblava impossible que marqués. A més, els problemes se li acumulaven. En el minut 82, Vergini va veure la segona groga després de fer caure Gerard Moreno. Amb deu, les seves opcions d'empatar minvaven encara més. L'última ocasió visitant va ser la més perillosa del partit. A falta de quatre minuts, Álvaro Vázquez va perdonar un gol cantat després de rebre una assistència d'Ian en el segon pal, amb la porteria buida. La pilota es va passejar per la línia de gol i va acabar a mans de Pau López.