El Palamós, físicament, encara ha d'agafar el to adequat, però tot i això, ahir va plantar cara davant d'un filial arlequinat que li va posar les coses molt difícils. Per l'estrena de la lliga, Joan Mármol va proposar un onze inicial amb set cares noves: Pastor, Pi, Barrera, Roger Matamala, Coro, Marçal Lladó i Aleix Manzano. Aquest últim es va convertir en el gran heroi dels de la Costa Brava aturant un penal i un munt d'ocasions dels vallesans.

El Palamós es va avançar amb un gol de Marçal Lladó gràcies a un potent xut des de l'interior de l'àrea. A l'últim minut de la primera meitat, un penal de Gerard Herrera sobre Cesc, que el va picar Adri Díaz, va ser aturat per Aleix.

L'inici de la segona meitat va ser realment decebedor i extremadament negatiu per als interessos dels palamosins. El Sabadell B, en el primer quart d'hora, i en qüestió de tres minuts, va capgirar el 0-1 dels visitants mitjançant dos gols de dos dels seus millors homes, Manel i Sandro.

Quan més malament i més angúnies estaven passant els gironins es va fer realitat aquella dita que diu que qui perdona ho acaba pagant: el Palamós, mitjantçant la millor i gairebé única ocasió de gol en tota la segona meitat, va aconseguir empatar un partit que va deixar un regust final a victòria.

L'empat a dos definitiu va arribar gràcies a una acció individual per la banda dreta d'un actiu Agi que va assistir perquè Makaay al interior de l'àrea salvés un punt.

Diumenge vinent espera un altre os dur de rossegar com és el Sant Andreu, en el partit de l'estrena dels palamosins davant els seus aficionants al Nou Estadi Palamós-Costa Brava a les 19:30.