El francès Johann Zarco (Kalex) es va adjudicar amb autoritat la seva cinquena victòria de la temporada en imposar-se en el Gran Premi de Gran Bretanya de Moto2, que es va disputar diumenge, en el circuit de Silverstone i que li permet augmentar el seu avantatge en la classificació provisional del mundial.

Al costat de Zarco, que té ara un total de 249 punts, 85 més que l'espanyol Alex Rins (Kalex), que va ser segon a Silverstone, per davant d'Esteve "Tito" Rabat (Estrella Galícia 0'0 Kalex), a 88 punts del líder del mundial.

Amb l'asfalt mullat i per tant declarada la carrera en les mateixes condicions i amb pràcticament tots els pilots amb pneumàtics d'aigua, quan es va apagar el semàfor va sorprendre el rendiment del campió del món, Esteve "Tito" Rabat.

Rabat va sortir com una exhalació per intentar posar terra de pel mig el més aviat possible, mentre per darrere els principals candidats a la victòria van començar a organitzar-se i no es van deixar sorprendre.

El britànic Sam Lowes (Speed Up), que havia estat el més ràpid d'entrenaments, no va sortir massa bé i tampoc es va mostrar massa còmode amb l'asfalt en condicions de pluja, la qual cosa li va fer perdre moltes posicions en la sortida, que després, quan la pista es va anar assecant, va intentar recuperar.

Així, després de l'estela de Rabat, de seguida es van posar el líder del mundial, el francès Johann Zarco (Kalex), l'alemany Jonas Folger (Kalex) i els espanyols Alex Rins (Kalex) i Alex Márquez (Estrella Galícia 0'0 Kalex), que en la segona volta ja va prendre la iniciativa i es va posar al capdavant de la prova gairebé en el mateix instant en què Zarco, per evitar el contacte amb un altre pilot, es va veure obligat a cedir terreny als seus rivals.

Johann Zarco va anar recuperant a poc a poc posicions i en la quarta volta ja estava segon novament, a la caça i captura d'Alex Rins, qui com el francès, va marcar una nova volta ràpida en el quart gir.

En la setena volta i amb nou rècord de carrera, que va superar en aquest mateix gir Thomas Luthi, el francès es va posar al capdavant de la carrera i va començar a tirar amb força per ser ell qui obrís i buit definitiu camí de la seva cinquena victòria de la temporada.