L'Olot va anunciar ahir el fitxatge d'Albert0 Perea, exjugador del Llagostera la temporada passada que aquest estiu havia fitxat per l'Elx però d'on havia acabat sortint perquè amb l'entrada de Ramon Planes a la direcció esportiva no es comptava amb ell. L'atacant es trobava sense equip, i després d'esperar fins a la mitjanit de dilluns, quan es tancava el mercat, una oferta per seguir a Segona A, va acabar acceptant ahir la proposta que li va plantejar el club garrotxí.

Perea, de 24 anys, va jugar a l'Albacete, a l'Atlétic, al Rayo i al Llagostera, la temporada passada, abans d'arribar a Olot. El seu pas pel conjunt entrenat per Oriol Alsina va ser d'una temporada i el jugador no va tenir continuïtat per culpa de les lesions. Perea pot jugar tant per banda com de punta i destaca per les seves qualitats tècniques. Va jugar 8 partits a Primera Divisió amb el Rayo, i també va arribar a debutar amb el primer equip de l'Atlètic de Madrid en un partit de Copa del Rei al camp de l'Universitat de Las Palmas.

Arriba a Olot Perea, un jugador jove però amb prou experiència com per despuntar a la Segona Divisió B. «M'han parlat molt bé del club i vinc a aportar coses que he après a Primera i a Segona». El jugador va esperar fins a última hora per pendre una decisió i donar el sí a l'Olot, ja que estava pendent de tenir una bona oferta per quedar-se a jugar la Liga Adelante i fins i tot d'altres clubs de Segona B que li oferien unes bones condicions. «Sé que és una equip que li agrada jugar a futbol. Hi ha bona plantilla i espero que aquest cap de setmana puguem aconseguir els tres punts», va dir. Perea també va afegir que «vinc amb moltes ganes d'ajudar a l'equip. Estic content que hagin confiat amb mi».

El club olotí, d'altra banda, va informar que abans de tots els partits que es disputin al Municipal d'Olot, entitats esportives, culturals i socials de la ciutat aportaran entreteniment al públic els minuts abans que s'iniciïn els partits. La iniciativa «Avantmatx» es durà a terme com a mínim els dos propers mesos i els encarregats d'innaugurar-la serà el grup musical Bloc Quilombo, una banda de percussió, aquest diumenge abans de l'Olot-Lleida (17.30).