El francès Benoit Paire va tornar a aparèixer ahir al camí del gironí Tommy Robredo per confirmar que aquesta temporada és la seva bèstia negra. Si anteriorment ?Pai?re havia eliminat el garrotxí a Bastad i a Hamburg, ahir va fer el mateix a l'Obert dels EUA. Tommy va caure de manera contundent per 7-6 (3), 6-1 i 6-1 en poc més de dues hores de partit.

Benoit Paire, d'aquesta manera, es va classificar per primera vegada pels vuitens d'una cita del Grand Slam, un objectiu que Robredo semblava tenir a l'abast després de les seves bones prestacions en les rondes anteriors a Flushing Meadows. El duel no va tenir història més enllà del primer set, resolt al tie-break. En la segona i en la tercera mànega, el garrotxí poc hi va poder dir contra un rival molt més entonat.

Per altra banda, la mala actuació de les tennistes espanyoles a Nova York va continuar ahir després que la parella formada per Gabiñe Muguruza i Carla Suárez caigués eliminada en la segona ronda de dobles perdent 7-5 i 6-4 contra Irina Begu i Raluca Olaru.