La selecció espanyola de bàsquet va escombrar qualsevol dubte sobre el seu joc i punteria en solucionar amb aclaparadora solvència el partit contra Turquia per 77-104, en la segona jornada de l'Europeu 2015.

L'equip espanyol va tornar a sortir concentrat i treballador en defensa, però l'encert ofensiu va estar d'acord al que es podia presuposar i el marcador es va mantenir sempre a favor des del 0-5 inicial. La diferència definitiva va arribar en el segon període, quan la selecció es va deixar anar definitivament i va acabar amb 5 de 6 triples anotats. Al descans, 38-54, i la sensació que Espanya, sent fidel a si mateixa, al seu joc i a les seves característiques, havia superat una crisi més circumstancial que d'estructura d'equip.

Gasol amb 11 punts, 4 rebots i 2 taps va ser dels destacats, però tots van sumar, Sergio Rodríguez 7 punts, Reyes 8, Fernando San Emeterio 8, Llull 7... La irrupció de Pau Ribas i San Emeterio en la rotació exterior va permetre, a més, donar descans a Rudy Fernández.

De Turquia poc o gairebé res, més enllà de les espurnes de qualitat de la seva jove figura Cedi Osman (9 punts) i de l'aportació d'Ersan Ilyasova (8). Els turcs es van veure desbordats per Espanya i es van quedar sense recursos, davant un equip de Sergio Scariolo que recupera sensacions.