horta - lloret

? horta: Buetas, Mur, Reyes, Carrique (Ogayar, m.79), Ramírez (Latre, m.63), Muela, Canelada (Beguer, m.58), Cañadilla, Amador (Rodríguez, m.63), Blasco i Barry. ? lloret: Prado, Valls, Ros, Lobo, Gómez, Caballero (Romero, m.63), Ramírez (Huerta, m.83), Puntí, Arsen, Aparicio i Martínez (Majó, m.77). ? Gols: 0-1, m.21, Caballero; 1-1, m.36, Canelada. ? àrbitre: Doudou Doudou, va amonestar els locals Amador i Canelada i els visitants Martínez, Caballero, Puntí, Aparicio i Arsen.

Els primers 15 minuts van ser de domini per l'Horta, que va tenir tres ocasions. Però el Lloret es va anar fent amb la possessió i es va avançar amb un gol de Caballero davant la porteria buida. Un quart d'hora més tard, arribava el gol de l'empat de l'Horta, amb un xut ras de Canelada que es va quedar sol davantPrado. A la segona part, el Lloret va tenir les millors ocasions, pal inclòs.

tona - farners

? tona: Fran, Eric, Aitor (Roca, m.46), Fuentes, Toti, Pla, Baruc (Quim, m.90), Eloi, Pol (Casas, m.46), Ferdi (Edu, m.77) i Mendo (Crivillé, m.69) ? farners: Bartrina, Massegú, Rossell (Dot, m.81), Riart, Criado, Fernández, Arjona (Pellicé, m.71), Tena, Moha, Ivan Garcia i Nierga (Lauren, m.77) ? Gol: 1-0, m.64, Pla. ? àrbitre: Voz Mediano, va amonestar els locals Mendo, Baruc, Eric i Eloi, i i els visitants Criado, Massegú, Fernández, Lauren i Ivan Garcia. Va expulsar el local Toti (m.41).

El Tona va sortir amb força i va fer un penal claríssim que va significar l'expulsió de Toti i que Riart va enviar als núvols. La primera meitat va ser un monòleg del Farners, que va dominar i va tancar els contraris a la seva àrea. A la segona, els selvatans es varen precipitar i amb una pèrdua de pilota al mig del camp varen facilitar el contraatac que es va transformar en l'únic gol.

manresa-l'escala

? manresa: Morgade (Fedorasko, m.83), Balboa, Solernou, Pereira, Bermudez, Muñoz (Sorbas, m.68), Maturana (Baffoe, m.46), Vinasco, Villaescusa (Suàrez, m.77), Soler i Djitte. ? L'escala: Quesada, Ribas, El Harche (Gasull, m.46), Beldech (Molinas, m.58), Muniesa (Pàmies, m.89), Serra, Masjoan, Soler, Negre (Garcia, m.70), Feixas (Diaz, m.66) i Ferrer. ? Gols: 0-1, m.79, Soler. ? àrbitre: Alvarez Molina, va amonestar els locals Solernou i Pereira i els visitants Serra, Beldech i Muniesa.

L'Escala va estrenar el nou curs amb molt bon peu gràcies a una victòria per la mínima a Manresa. Els empordanesos, molt segurs, van esquivar tots els intents de marcar dels locals de la primera part. L'esforç defensiu va tenir premi a la represa quan, en una acció d'oportunisme, Soler va fer l'únic gol del partit.

la jonquera-Mataró

? la jonquera: Montero, Fageda, Alforcea, Compte (Gasca, m.81), Zoubai, Lopez (Gilham, m.85), Bassols (Gispert, m.89), Perez (Chacon, m.73), Bonmatí, Ruiz i Rama. ? Ef Mataró: Garzón, Hernandez, Aguilar, Moreno, Perez, Aznar (Sanchez, m.79), Bustos (Perez, m.62), Redondo (Anes 79), Rodriguez (Touray, m.73), Urbano (Nimaga, m.73) i Gonzalez. ? Gol: 1-0, m.12, Lopez; 2-0, m.47, Compte; 2-1, m.87, Perez. ? àrbitre: Bernat Mas Lopez, va amonestar amb targeta groga els locals Zoubai i Bassols i al visitant Redondo.

La Jonquera comença el curs com a colíder després de la victòria davant el Mataró. Els de Vizuete van fer valer la seva experiència per imposar-se als maresmencs gràcies als gols de Carlos López i Compte.

sants-abadessenc

? sants: Blanco, Castillo (Navarro, A., m. 69), Gómez, Lage, Franco (Navas, m. 65), Hernández, Navarro, S. (Saez, m. 89), Fabregat, Crivilles, Arbulu, Aviles. ? abadessenc: Tubau, Roura (Reixach), Pajares (Ramos), Francolí, Coll, González (Sabaté), Contreras, Serra (Cabanas), Berenguer, Martín (Mesa), Martí. ? Gols: 1-0, m. 21, Navarro (p); 2-0, m. 44, Crivilles; 2-1, m. 64, Berenguer. ? àrbitre: Rosco Ferriz, va amonestar amb targeta groga als locals Crivilles i Gómez i als visitants Pajares, Coll, Mesa, Cabanas. Va expulsar per doble amonestació Francolí (m. 89).

L'Abadessenc s'estrenava en la categoria amb moltes ganes però amb alguns nervis. El Sants va disposar també de més ocasions i es va avançar 2-0 en el marcador a la primera part. A la represa, els de Ripollès van posar contra les cordes els locals amb el 2-1.

girona b-avià

? girona b: Quintana, Balaguer (Mballo, m. 75), Morales, López, Carbó (Germà, m. 84), Serrano, Jabbie, Sepúlveda (Chabboura, m. 68), Jebari (Bech, m. 42), Ferron, Segura (Sidibe, m. 68). ? avià: Guillen, Liria, Brunet, López (Rachdi, m. 89), Ragues (Martínez, m. 71), Noguera (Mitjans, m. 84), Ruiz, Béjar, Esteve, Pintó, Ezzejjari (Fernández, m. 71). ? Gol: 0-1, m. 13, López; 1-1, m. 41, Serrano; 1-2, m. 70, López. ? àrbitre: Moreno Villaecija, va amonestareals locals Segura i Jabbie i els visitants Noguera, Bejar, Ruiz, Esteve i López.

Debut amb derrota del Girona B a casa davant un Avià que, de la mà de López, i en dues accions d'oportunisme, va aixafar l'estrena dels de Nacho Castro. Serrano va fer l'únic gol local.