Marc Canyigueral va estrenar-se dissabte a la Lliga Asobal de la mà del Villa de Aranda, on ha arribat aquest estiu després de deixar el seu Bordils de tota la vida, i ho va fer de la millor manera possible: marcant un gol i victòria davant el Cangas (37-34).

M'imagino que dissabte va fer realitat un somni. Quines sensacions va tenir en la seva estrena en partit oficial a la Lliga Asobal?

Les sensacions del meu debut van ser molt positives. La veritat és que el debut va anar molt bé. No puc queixar-me. Vaig jugar poc, uns dotze-tretze minuts, però això és normal. A més vaig aconseguir marcar un gol. Sincerament no puc demanar més. Sóc conscient que tinc molta feina per fer, però d'il·lusió i ganes per guanyar minuts i anar progressant no me'n falten.

Podem dir que el debut va ser l'esperat?

Penso que sí. És evident que no arribaràs a una categoria superior i et menjaràs el món. Tampoc ho pretenc. Tinc clar que cal treballar dur, i que a còpia de treball aconseguiré guanyar minuts a la pista.

Després d'unes setmanes a Aranda de Duero, quin ambient es respira a la ciutat?

És una ciutat tranquil·la. La gent ens tracta -als jugadors- molt bé.

Li va trucar Pau Campos -entrenador del Bordils- abans del partit per donar-li algun consell?

Sí. En Pau em va trucar, però no em va donar cap consell en concret. No va ser l'únic. També va pujar la família. A més, molts excompanys també em van voler transmetre el seu suport, i vull aprofitar l'ocasió per donar-los les gràcies a tots.

Té ganes que el seu Bordils comenci la temporada per veure com li van les coses?

Per descomptat. Tinc ganes que comencin la temporada. Bordils és el meu poble, on he jugat tota la vida, on he crescut, on tinc molts amics... tot això són motius suficients per seguir-los. Que tinguin sort.