A l'Olot li cauen els elogis per tot arreu per la forma de jugar però la realitat és que l'equip de Rodri segueix pecant del mateix que ?l'any passat. Practica un futbol que s'emporta els elogis de jugadors i entrenadors rivals, però que no li serveix per guanyar amb contundència els partits. Ahir contra un dels aspirants a l'ascens, el Lleida, els olotins van dominar i van fer mèrits per més però no van passar de l'empat a un. Almenys van estrenar el caseller de punts.

La sortida dels homes de Rodri va ser esperençadora. Un Uri Santos molt incisiu, i que va ser el millor dels gironins ahir, va tenir dues bones ocasions abans que a la mitja hora de partit, Uri afusallés amb una gran volea des dins l'àrea al porter del Lleida després d'una gran assistència de Sana amb el pit. Un gran gol del davanter de l'Olot que feia justícia al que s'havia vist en la primera mitja hora. El partit es posava coll avall per a l'Olot que no deixava d'atacar la porteria d'un Lleida que es veia superat. Però ben bé abans del descans, quan l'Olot tenia controlat el partit un penal sobre Colinas, comès per Rojas, donava l'opció als lleidatans d'empatar el partit. Suárez no va desaprofitar l'ocasió. A partir d'aquí i fins a la mitja part els de Rodri van posar setge a la porteria del Lleida. Primer Sergio Ortiz, i després Uri Santos van deixar escapar dues bones ocasions per tornar a avançar l'Olot. Amb l'empat s'arribava al final dels primers 45 minuts, i de fet, aquí es va acabar la gasolina dels gironins.

La segona en canvi, va servir per veure que els dos equips preferien no perdre. L'Olot per la necessitat de sumar el primer punt de la temporada i el Lleida perquè sabia que treia un resultat molt superior al que havia merescut a la primera part. Els últims 20 minuts però, més enllà d'alguna ocasió aïllada de Gato, el domini va ser del Lleida que va tenir un parell d'ocasions clares i que, amb l'expulsió d'Ismael al final, va acabar apretant als homes de Rodri. Una vaselina d'Onwu a pocs minuts del final posava l'ai al cor de les més de 1200 persones que emplenaven el municipal d'Olot. Els instants finals de fet van ser d'angoixa mconstant, no tant perquè el Lleida dominés a plaer si no per la por a perdre de l'Olot.

Al final empat a un i un regust de boca que no deixa content a cap dels dos equips. Els gironins sumen un punt, i tot i que és un botí escàs. De consol, queda deixar la cua de la taula que ara ocupa l'Olímpic. El proper partit de l'Olot és la setmana que ve contra un Reus que ocupa la sisena posició.