Vuit estudis d'arquitectura són els finalistes per construir el nou Camp Nou, mentre que sis es postulen per a la construcció del nou Palau Blaugrana, segons va comunicar el club barcelonista, que anunciarà el guanyador de sengles concursos a principis de 2016. Els escollits són equips formats, majoritàriament, per un estudi internacional i un altre local que prepararan les seves propostes arquitectòniques d'acord amb la recomanació realitzada per la comissió tècnica.

El Barcelona va confirmar ahir que el porter Claudio Bravo pateix una lesió muscular al soli de la cama esquerra que el tindrà apartat de l'equip durant els pròxims dies, a falta de confirmar el temps que el xilè estarà de baixa. Tot i que el club no va voler especificar aquesta dada, des d'alguns mitjans s'apuntava que Luis Enrique pot estar sense el seu fins ara porter titular a la lliga durant un mes. Bravo es perdrà segur el partit de dissabte al Calderón contra l'Atlètic de Madrid, en el retorn de la Lliga. I caldrà veure la seva evolució per saber-ne la disponibilitat futura. Ter-Stegen, qüestionat per les seves actuacions en la Supercopa d'Europa i en l'anada de la Supercopa d'Espanya a San Mamés, tindrà doble feina: dissabte serà titular en lliga contra un dels rivals més durs i dimecres de la setmana que ve s'estrenarà a la Lliga de Campions contra el Roma.

La resta de jugadors disponibles es van exercitar ahir, en el que va ser el segon entrenament de la setmana per preparar el partit que dissabte jugaran contra els matalassers. Per a aquesta sessió, Luis Enrique Martínez va recuperar tres dels jugadors que en els dies anteriors han estat convocats amb les seves respectives seleccions. En concret es van integrar de nou a l'equip el defensa Thomas Vermaelen (Bèlgica), i els migcampistes Ivan Rakitic (Croàcia) i Arda Turan (Turquia). El nombre d'efectius a l'entrenament d'ahir el van completar els jugadors del filial Suárez, Gumbau, Cámara i Samper.

Els propers d'arribar

Els pròxims a arribar de les seves convocatòries seran Gerard Piqué, Marc Bartra, Jordi Alba, Andrés Iniesta i Sergio Busquets, que ahir jugaven a Macedònia.

Els brasilers Neymar i Rafinha, i els argentins Leo Messi i Javier Mascherano seran els últims a incorporar-se. El Brasil s'enfrontava aquesta matinada als Estats Units a Boston, mentre que l'Argentina jugava contra Mèxic a Dallas.