La visita del Benfica, un dels clars favorits a guanyar la Copa d'Europa, a Maçanet, no va passar desapercebuda i va omplir de gom a gom el pavelló selvatà. Els portuguesos, amb Jordi Adroher a les seves files, van demostrar el perquè són els vigents campions de la lliga i la Copa del seu país: el Shum poc va poder fer per evitar una clara golejada (1-8) que, això sí, de cap manera va entelar una nit festiva i històrica per al club selvatà.

El Shum va oferir una bona imatge, però quan el rival és clarament superior, poc s'hi pot fer. Diogo Rafael, en una rematada dins l'àrea, va obrir el marcador quan només s'havien disputat tres minuts. A partir d'aquí, el Maçanet va reaccionar i va buscar la porteria de Pedro Henriques amb insistència, trobant el premi amb la diana de Lluís Ferrer. Era el minut 12 i allà es va acabar la igualtat.

El Benfica va augmentar el ritme de joc i, mitjançant Tiago i Rocha, va agafar avantatge. Poc abans del descans, el maçanetenc Adroher va demostrar la seva qualitat tècnica aixecant i picant la bola dins l'àrea per superar a Linu. A la segona part, Torra va marcar dues dianes que van acabar de sentenciar l'amistós, i Adroher, amb el seu segon gol, i Rocha, van tancar el festival visitant.

La propera cita del Shum Balder Técnica serà aquest dissabte 12 contra el Tordera (21.00), en el marc de la presentació de tots els equips del club i de la celebració del primer torneig Vila de Maçanet.