La selecció espanyola de bàsquet va perdre davant la d'Itàlia per 98-105 després d'una genial actuació de Belinelli (7/9 triples i 27 punts) i Danilo Gallinari (29 punts) que van fer inútil la gran aportació de Pau Gasol, autor de 34 punts.

El pivot català i Ribas, amb dos triples, van mantenir a Espanya en el marcador en el primer quart. El 20-19 d'aquest parcial, favorable a Espanya, parla bé de la igualtat que hi havia. No van canviar gaire les coses en el segon període. Felipe Reyes va agafar el testimoni anotador i molt ben secundat per Hernangómez es va arribar amb un 45-42 al descans.

Belinelli va prendre els comandaments del partit en el tercer quart i amb onze punts gairebé seguits va ser el màxim responsable d'un parcial de 2-15 (min. 23.50) que va posar el marcador en 47-57. L'equip espanyol va travessar per una altra crisi de punteria i allà se li va començar a escapar la victòria. Espanya va aconseguir frenar la sagnia de punts d'Itàlia, però no un Belinelli en estat de gràcia. La selecció no té marge d'error i ara ha de guanyar Islàndia i Alemanya.