Una setmana després de la marxa d´Abramovic, que no es va adaptar a les exigències i a la dura rutina d´un equip d´Eurolliga, l´Spar Citylift Girona ha tancat el fitxatge de la nord-americana Tay´ler Mingo per ocupar el lloc de segon base i completar així la plantilla.

La jove base arribarà dissabte a Girona per incorporar-se als entrenaments de Miguel Ángel Ortega. Mingo ha jugat les dues últimes temporades a la Universitat de Wright State on, especialment en el darrer curs, va destacar per la seva gran capacitat anotadora amb més de 22 punts per partit. Petita i molt ràpida, Mingo viurà a Girona la seva primera experiència professional.

Amb el fitxatge de Tay´ler Mingo, l´Spar Citylift Girona tanca una plantilla amb deu fitxes: Noemí Jordana, Tay´ler Mingo, Chelsea Gray, Pilar Comella, Anna Carbó, Adrijana Knezevic, Artemis Spanou, Vita Kuktiene, Ashley Paris i Lina Pikciute. Mingo arribarà dissabte a Girona i Gray ho farà la setmana vinent, diumenge juga el seu últim partit a la WNBA amb Connecticut, mentre que tota la resta ja s´entrenen des de fa dies a Fontajau.