Gergard Piqué no té pèls a la llengua ni li agrada ser políticament correcte, dues virtuts que aquest dijous ha tornat a demostrar durant una roda de premsa en la qual ha parlat dels xiulets que rep al Bernabeu, de perquè juga amb la selecció espanyola i de les eleccions del 27-S. Aquestes són algunes de les frases que ha pronunciat:

Sobre l'estima al Barça i la seva relació amb el Madrid

«Sóc així, ho faria una i mil vegades. Vull que el Reial Madrid perdi sempre, no em canviaran, estimo aquest club [el Barça] per sobre de tot».

«Sé que no vaig ser elegant [en mencionar Kevin Roldán a la festa de la Champions]. Però vas sempre amb vestit i corbata? No vas a vegades amb banyador i xancletes?».

«Estic orgullós d'haver viscut un canvi en la història del Barça i de ser nosaltres ara els que guanyem».

«[Amb Sergio Ramos] Tenim una relació que ha anat a molt millor i em sento molt còmode amb ell. A més, com a jugador és un jugadoràs».

Sobre els xiulets

«Em sap més greu per l'equip que per mi, però la gent té tot el dret del món a expressar-se. A mi em preocupa pel míster, a qui tinc una estima brutal, i pels companys».

«Per a mi és una simfonia que em xiulin al Bernabeu, però no amb la selecció, perquè és dolent per a l'equip»

«Si em xiulen pel tema Catalunya-Espanya, no tenen raó, perquè el meu compromís amb la selecció està fora de tot dubte».

El seu compromís amb la selecció epsanyola

«No hi ha dubtes, he estat campió d'Europa i del Món amb la selecció. No he de defensar-me de res, no he dit res dolent».

«Si mires la meva trajectòria en l'últim any o any i mig, vaig ser a la Diada del Catalunya en defensa del dret de decidir i la consulta catalana, després vaig anar a jugar amb la selecció i ningú em va xiular. Crec que el meu compromís amb la selecció és màxim».

«Mentre el míster segueixi tenint confiança en mi, seguiré jugant amb la selecció».

Sobre les eleccions del 27-S

«El 27-S és un moment perquè la gent es manifesti, voti i els resultats després s'han d'interpretar».

«Si dono suport a 'Guanyarem' és perquè l'esport català em va donar molt quan era jove. No hi ha problemes a recolzar les dues coses».