L'esport gironí va estar a punt de viure, l'any passat, una temporada per a la història. Al títol de Lliga Femenina de l'Uni, s'hi hauria pogut afegir l'ascens a Primera divisió del Girona FC. Aquest curs, però, també està ple de reptes. El club de Montilivi ha configurat una plantilla per estar a dalt i a Fontajau es tornarà a lluitar per la Lliga i es debutarà a l'Eurolliga. Altres reptes dels clubs de l'ADN gironí seran l'ascens a OK Lliga del masculí del Girona CH i el paper al Mundial del CPA Girona.

Cinc dels principals clubs de la ciutat de Girona mantenen des de fa temps converses per tal d'unir-se sota el lema «ADN gironí» i col·laborar donant diversos avantatges als seus socis. El Girona FC, l'Uni Girona, el Girona CH, el CEB Girona i el CPA Girona comparteixen l'empresa d'ascensors Cytilfit com a patrocinador i a partir d'aquest nexe d'unió han mogut fitxa per tal de crear sinergies que beneficiïn totes les entitats i facin créixer-les socialment. Els clubs i el patrocinador tenen previst presentar la setmana que ve aquesta iniciativa, que comptarà amb una web pròpia en la qual s'aniran anunciant les diverses promocions que es llancin.

El lema «ADN gironí» ja fa dies que llueix a l'estadi de Montilivi i també s'està fent visible a través de les xarxes socials. La iniciativa pretén que aquests cinc clubs puguin trobar vies de col·laboració que a banda de beneficiar els seus aficionats i abonats, també ajudin a vendre la marca de la ciutat. En certa manera es pretén ressuscitar l'esperit del fallit Tots Som Girona que Josep Delgado volia impulsar des del Girona FC però que va acabar fracassant perquè hi havia una sèrie de compromisos econòmics massa desorbitats que no es van poder complir. En aquest cas els abonats dels clubs implicats en la iniciativa rebran un carnet identificatiu de l'ADN gironí que els servirà per poder optar a les promocions que es creïn.

El projecte ha unit futbol, bàsquet, hoquei i patinatge i compta amb clubs professionals com el Girona FC i l'Uni, però també amb d'altres d'amateurs o dedicats a l'esport base com el CEB Girona o el CPA Girona. El cas del patinatge és destacat perquè va aconseguir ser el cinquè patrocinat de Citylift gràcies al concurs organitzat aquest estiu en què s'havia d'enviar un video exposant els valors de cada entitat. El CPA Girona va rebre 6.000 euros que els han servit per finançar part del cost del viatge a Colòmbia on competiran al Mundial de grups de xou la darrera setmana d'aquest mes.

Citylift ja va patrocinar el curs passat l'Uni Girona i el CEB Girona. Aquesta temporada s'estrena com a espònsor de la samarreta del Girona FC a la Lliga Adelante i del Girona CH, que buscarà l'ascens a l'OK Lliga, on ja hi té l'equip femení, amb la plantilla masculina que entrena Ramon Benito.