L'Spar Citylift Girona va tancar ahir la plantilla per a la temporada del debut a l'Eurolliga amb el ?fitxatge de la base nord-america Tay'ler Mingo. El director esportiu del club gironí, Pere Puig, ha mogut fitxa ràpidament per cobrir la plaça deixada per Rebeka Abramovic després que aquesta demanés al club rescindir el seu contracte la setmana passada per falta d'adaptació. Mingo (1,68 m i 23 anys), prové de la Universitat de Wright State, on la passada temporada va fer una mitjana de 22,8 punts, 3,9 rebots i 5,6 assistències per partit. Segons els tècnics de l'Uni es tracta d'una jugadora «elèctrica, ràpida i també bona defensora», que ha format part del millor cinc defensiu de la conferència les dues últimes lligues.

La nova jugadora de l'Spar Citylift Girona arribarà demà, s'incorporarà immediatament a l'equip de Miguel Ángel Ortega i podria fins i tot disposar d'alguns minuts al partit de presentació que es jugarà contra el GEiEG al pavelló Lluís Bachs de Sant Narcís, a partir de 3/4 de 9 del vespre.

Amb el fitxatge de Tay´ler Mingo, l´Spar Citylift Girona tanca una plantilla amb deu fitxes: Noemí Jordana, Mingo, Chelsea Gray, Pilar Comella, Anna Carbó, Adrijana Knezevic, Artemis Spanou, Vita Kuktiene, Ashley Paris i Lina Pikciute. Mingo arribarà demà a Girona i Gray ho farà la setmana vinent, perquè diumenge juga el seu últim partit a la WNBA amb Connecticut. Ortega, per tant, disposarà de tota la plantilla per l'estrena a Fontajau, el dissabte 19, en la final de Lliga Catalana contra el Cadí La Seu.

L'Uni ja té pràcticament confirmat tot el calendari de partits d'aquest mes de setembre, a falta només de saber l'hora de la Supercopa d'Espanya (23 de setembre contra Perfumerías Avenida a Fontajau) i del segon partit amistós contra l'Ekaterimburg rus (dia 20). L'estrena de l'Spar Citylift Girona serà demà contra el GEiEG, i al dia següent es jugarà el primer dels enfrontaments contra l'Ekaterimburg (19:00, a Platja d'Aro). El primer partit oficial abans de la Supercopa serà el dissabte 19 de setembre a les 19.00 contra Cadí La Seu a Fontajau en una nova edició de la Lliga Catalana. Finalment, el dia 27 de setembre comença la Lliga Femenina contra el CREF de Madrid (18.00, a Fontajau).