.

El Palafrugell es va emportar cap al Baix Empordà la primera competició oficial de la temporada. Els jugadors de Xavi Garcia es van imposar al Girona per 4 gols a 5 en un partit amb moltes alternatives. La gran majoria de gols van arribar a la primera meitat, on Pelícano, per part del Girona, va respondre a les estocades del Palafrugell. Els gironins dominaven quant a joc, però entre el desencert i la gran actuació del porter palafrugellenc Valentí, no van aconseguir perforar amb més eficàcia la porteria rival. Per la seva banda, el Palafrugell sí que va aprofitar les seves ocasions i en cap moment va veure com el rival se situava per davant en el marcador. Els baixempordanesos van marxar al descans amb un avantatge de dos gols que van saber mantenir en els segons 25 minuts. El primer duel entre Girona i Palafrugell de la temporada s'ha saldat amb victòria i títol de la Supercopa Catalana pels palafrugellencs. Ara, es tornaran a veure les cares a la Primera Divisió.

El Manlleu obté la femenina

En la categoria femenina, el CP Manlleu es va emportar la Supercopa Catalana després de derrotar amb claredat el Cerdanyola (4-0).