L'Olot segueix negat en atac i, ni davant deu homes, i ni amb un penal xiulat a favor, va ser capaç de marcar contra el Reus Deportiu. Els locals van rendibilitzar al màxim les ocasions que va tenir i, quan més estaven buscant els garrotxins el gol de l'empat, es va trobar amb el 2-0 a favor per sentenciar el partit quan jugaven amb un home menys. Els olotins, novament, van demostrar que no saben aprofitar la superioritat numèrica, igual que va passar la primera jornada davant l'Alcoià (1-1) i no només no van poder capgirar el resultat sinó que van veure com aquest s'ampliava a favor dels locals.

El partit va començar amb el control de la pilota per part dels de Rodri, tot i que sense inquietar massa la porteria local, però el Reus es va posar ben aviat a treballar i, en el minut 12 va arribar el primer xut a porta. Els reusencs pressionaven molt l'Olot, que havia d'anar reculant i, passada la mitja hora de joc, Edgar Hernández va aconseguir connectar amb el cap una bona centrada per fer pujar l'1-0 al marcador.

El gol en contra va esperonar els de Rodri, que van acostar-se a la porteria local i, a dos minuts del final de la primera part van tenir la millor ocasió davant la porteria d'Edgar, després que l'àrbitre castigués en penal una centrada sobre Sana. Héctor, però, no va ser capaç de fer entrar la pilota i aquesta va ser rebutjada pel pal.

A la segona part els garrotxins van sortir a buscar el partit. Gato va enviar un xut creuat que va treure Edgar i el refús no el va poder aprofitar Uri per marcar el gol de l'empat. Luismi i Sana també ho van intentar, però sense sort. Davant aquesta manca d'encert de cara a porta, Rodri va donar entrada a Perea, al minut 67, per intentar obtenir més rèdits en atac i, només un minut més tard, l'àrbitre va expulsar el local Fran per una entrada sobre Djak. L'Olot va apretar més que mai però els espais deixats en defensa els van saber aprofitar molt bé els locals i, primer Moyano (m.77) i després Ricardo Vaz (m.83) van sentenciar. L'Olot rebrà diumenge un Barça B també carregat d'urgències (17.00).