El Peralada va fer un mal partit però va obtenir molta recompensa. Els d'Arnau Sala, que van veure's superats en tota la primera part per l'Europa van aconseguir mantenir la portera a zero camí dels vestidors, gràcies també a la manca de punteria dels davanters barcelonins.

A la segona part el guió del partit va canviar i el Peralada es va mostrar més combatiu, discutint-li el domini de la pilota al conjunt local, que van veure com, a partir del minut 70, els altempordanesos començaven a acostar-se a l'àrea de Cassaro. Com més pressionava el Peralada, va ser l'Europa que va aconseguir el gol. Cano va aprofitar un refús dins l'àrea després d'una falta i va fer pujar l'1-0 en el marcador.

El Peralada es va voler sobreposar al cop i tres minuts més tard una falta a Botxi dins l'àrea va ser castigada amb penal, acció que va transformar Marc Mas, establint l'empat definitiu.

Arnau Sala va comentar, al final del partit, que "aquest punt té molt bon gust perquè segurament és el pitjor partit que hem fet i, tot i això, hem obtingut un premi".