El Roma-Barça d'aquest vespre només es podrà seguir per la nova cadena de Mediapro, BeIN?Sports, que va aconseguir els drets en ?exclusiva de la Lliga de Campions pels propers tres anys exceptuant el partit en obert dels dimarts a través de TV3 i Antena 3. De moment aquesta cadena només es pot veure a través d'Orange, Vodafone i Telecable o directament contractant-la per internet. Movistar+, amb més de 3 milions d'abonats, està fora de l'acord malgrat que des de dilluns s'havia especulat que les negociacions havien avançat i que l'acord era proper. BeIN Sports ho va negar ahir a la tarda, assegurant que no hi ha res tancat amb Telefònica.

Mediapro feia pública una nota destacant que no hi ha hagut cap acord amb Movistar+, cosa que hauria suposat que els abonats d'aquesta plataforma puguin seguir els partits de la màxima competició continental. Res d'això, per la qual cosa des d'ahir, beIN?Sports s'encarregarà durant aquesta temporada d'emetre tots els partits de la Champions. L'única excepció serà els dimarts, quan se'n podrà veure un en obert per Antena3 i TV3. BeIN?Sports també oferirà la Lliga Europa en exclusiva.

«Com a propietaris dels drets de la Champions League i l'Europa League i davant els rumors i informacions que estan circulant, volem puntualitzar que únicament a BeIN Sports es podran seguir tots els partits de les dues màximes competicions europees», resava el text, afegint també que «BeIN?Sports ha arribat a acords de distribució del canal amb Vodafone, Orange i Telecable». D'aquesta manera el partit d'avui amb prou feines arribarà a poc més d'un milió de llars espanyoles. Caldrà veure també quants bars han contractat el producte, tenint en compte que si ja estaven subscrits a Movistar+, hauran de duplicar els costos només per afegir a la seva oferta la Champions.