El Reial Madrid busca una continuïtat en el seus resultats, després de redreçar el seu inici de lliga amb dues golejades al Real Betis i Espanyol, i vol perllongar la seva seguretat defensiva davant un Granada que no renuncia a la sorpresa al Santiago Bernabéu (16.00, Canal Plus Liga) per compensar les seves dues derrotes com a local.

Les baixes assetgen Benítez que no podrà comptar amb quatre titulars com Sergio Ramos, Danilo, Gareth Bale i James Rodríguez. Finalment es recupera a temps Raphael Varane, encara que el tècnic ha de decidir si el força des de l'inici a l'haver superat el fort cop que arrossega en un turmell o opta per concedir-li descans i que jugui Nacho Fernández al costat de Pepe. El principal dubte a aclarir per Benítez pot afectar el dibuix tàctic. Si repeteix aposta per Kovacic, Cristiano passaria a jugar com segundok davanter amb un clàssic 4-4-2 com a sistema. Si en canvi opta per un jugador de banda entre Jesé Rodríguez, Denis Cheryshev o Lucas Vázquez mantindria el 4-3-3. El Bernabéu presentarà una gran entrada en dia d'Assemblea amb la presència de nombroses penyes de fora de Madrid que acudiran a la cita del matí.

L'entrenador del Granada, José Ramón Sandoval, compta amb les baixes per lesió del medi Rubén Pérez, que va patir un esquinç de genoll en l'anterior partit contra el Vila-real, i l'atacant Piti, que no s'ha recuperat d'un cop en un peu patit aquesta setmana en un entrenament. És previsible l'estrena al centre de la defensa del brasiler Matheus Doria en lloc del francès Jean Silvayn Babin, que ha patit problemes físics durant la setmana, mentre que Fran Rico serà al mig del camp el substitut de Rubén Pérez. Amb el principal dubte de si a la mitjapunta juga Javi Márquez o Rubén Rochina, els altres llocs de dalt estaran ocupats pel nigerià Isaac Success, el franc-congolès Thievy Bifouma i el marroquí Youssef El Arabi, encara que la velocitat de Robert Ibáñez també podria donar-li un lloc en l'onze.