El Figueres va rebre la primera derrota de la temporada davant un Gavà que el va superar en fortalesa i velocitat durant gariebé tot el partit. Els locals, que van voler portar el pes del duel van veure com el Gavà gràcies a un gol afortunat va ser capaç d'endur-se els tres punts de Vilatenim.

El partit va començar amb predomini de les defenses, que van voler prioritzar mantenir la porteria a zero. Amb tot, la primera ocasió va ser per als altempordanesos, però el xut de Serramitja des de fora l'àrea va sortir a la dreta de la porteria, era el minut 14.

Els locals també van disposar de les seves arribades, però sense acabar de materialitzar-les en ocasions que portessin realment perill fins que, al minut 40, un gol afortunat de Cano en el qual la pilota va ser desviada per la cama d'un defensor per superar per dalt Gallego va arribar el gol del conjunt visitant.

A la segona meitat els altempordanesos van salvar-se de rebre la sentència als primers minuts, ja que el Gavà va disposar de bones accions de Raillo i de Cano. Seguidament, però, el Figueres va voler agafar el pes del partit i, en el 57 Javi Revert va aprofitar una passada de Serramitja per posar a prova el porter, que va enviar la pilota a còrner i Roger Brugué, que va entrar per Ritxi Mercader, també va enviar la pilota fora al minut 70. Els locals van aguantar amb l'embranzida, però les seves ocasions es perdien sense trobar porta. Aquest estar abocat a l'atac va comportar certs perills i el Gavà va disposar, a la contra, de bones ocasions, aprofitant els espais entre línies que es van crear a l'equip de Vílchez, tot i que tampoc van poder ampliar el seu avantatge.

El Figueres, doncs, amb aquest resultat perd la imbatibilitat i suma vuit dels primers quinze punts en joc, amb dues victòries i dos empats. El proper diumenge visitarà el camp del Masnou (12:30).