Els joves Natan Suárez i Sergi Vinyoles reforçaran la plantilla de l'Augi Sarrià que, amb el bloc de ?l'any passat i amb Josep Espar continuant a la banqueta, torna aquest cap de setmana a la competició. A Primera Nacional seguirà sent l'únic gironí en la tercera categoria de l'handbol estatal. El debut serà demà, dissabte, a la pista del Palautordera. Mentre que l'estrena a Sarrià serà el següent cap de setmana contra el Sant Esteve Sesrovires (el dissabte 3 d'octubre a le sis de la tarda).

En el grup, el Sarrià es trobarà amb clàssic de la competició com Adrianenc, Palautordera, Sant Esteve Sesrovires, OAR Gracia o el filial del Granollers. La divisió per grups ha deixat la lliga gairebé cent per cent catalana amb quinze de setze amb l'únic exepció del Pilar Maristas de Saragossa.

La plantilla de Josep Espar la formen setze jugadors: Jordi Rodríguez, Josep Ballester, Joan Portulas, Francesc Palomeras, Guillem Lozano, Gerard Junquera, Guillem Torres, Pere Arnau, Juli Fina, Josep Moret, Enrique Suárez, David Mariscal, Joanes Esain, Adrià Serrano, Pau Guitart, Martí Arnau i Arnau Rovira. Més Suárez i Vinyoles, amb fitxa del filial.