VILAFRANCA-PALAMÓS, 1-2

? vilafranca: Ramos, Duran, Casas, Fontanils (Puig, m.62), Joan, Medina, Gestí (Illescas, m.73), Bueno, Moreno, Merchán i Santi Triguero. ? Palamós: Bayona, Barrera (Moha, m.56), Cano, Ayala, Subirana, Jordi Matamala, Agi (Marc Medina, m.71), Gerard Herrera, Roger Matamala (Adrià, m.78), Coro i Marçal. G golS: 0-1, m.213, Marçal Lladó; 0-2, m.38, Roger Matamala; 1-2, m.76, Puig. A àrbitre: Díaz Díaz, va amonestar amb targeta groga als locals Casas, Medina i Merchán i als visitants Bayona, Barrera, David Cano, Subirana, Jordi Matamala i Coro.

Per fi allò que demanava Joan Mármol als seus jugadors es va complir, contundència a les dues àrees. Primera victòria i en un moment important ja que diumenge vinent el Palamós visita el Figueres i després els de Mármol rebran al Gavà per estrenar la nova gespa.

El Palamós va aconseguir la primera victòria de la temporada. Va ser al Municipal de Vilafranca, un estadi de mals records perquè a la capital de l'Alt Penedès, el degà no hi acostumava a obtenir bons resultats i fins i tot hi va patir un descens la temporada 2010-11.

Ahir, però, tot va anar oli en un llum. El conjunt de Mármol, conscient que calia tallar de soca-rel el mal inici de Lliga va jugar un partit molt seriós, fruit del convenciment dels baixempordanesos va arribar el 0 a 1. Corria el minut 13 quan un servei de cantonada executat per Marçal Lladó va ser rematat al fons de la xarxa pel defensa central palamosí David Cano. La primera part es posava molt bé per als visitants i el panorava va pintar encara més bé quan el davanter Roger Matamala com David Cano també es va estrenar com a golejador aquesta temporada. A la segona meitat la diferència del 0 a 2 va permetre jugar amb certa tranquil·litat als gironins però un gol de Bernat quan només quedaven 14 minuts per acabar el matx va donar ales als locals que van intentar una remuntada sense èxit per les intervencions de Bayona i la defensa.