Sense Messi i amb Iniesta de camí a la infermeria -va caure lesionat ahir a la nit-, el Barcelona va remuntar un partit impossible contra el Bayer Leverkusen, que va arribar a comandar el partit fins que dos cops de geni dels blaugrana, de Sergi Roberto i Suárez, van donar la volta al marcador (2-1).

El Barça no va ser millor que el Leverkusen, però va tirar endavant un partit que li permet col·locar-se líder del grup i encarar amb un altre ànim la tercera jornada, després que fins al gol de Sergi Roberto pocs al Camp Nou pensaven que el seu equip seria capaç de superar un rival que semblava estar molt ferm a la gespa.

El partit se li va posar complicat al Barcelona en el primer temps, en què els pitjors auguris es van complir i el Leverkusen va ofegar els barcelonistes, fins al punt de descol·locar-los cada vegada que havien de començar una jugada des de la defensa. Amb homes sobre Piqué i ?Ma?scherano i amb marcatges propers als tres migcampistes, al Barcelona li costava arrencar amb la pilota des del seu camp i en moltes ocasions buscava la passada llarga cap a algun davanter, que per costum rebia d'esquena.

En el minut 22 se li va complicar del tot el partit a Barcelona, quan en un servei de córner de Calhanoglu, Papadopoulus va posar el cap per treure profit de la manca de concreció d'un despistat Mathieu i una sortida poc decidida de Ter Stegen (0 -1). El porter alemany del Barcelona es va redimir d'aquest nou error en una pilota per alt, com va succeir fa uns dies en el partit contra el Llevant, i va realitzar una gran intervenció davant Bellarabi, que en el minut 35 s'havia escapat de Piqué. La millor acció del Barcelona la va confeccionar Neymar, qui després d'una retallada per darrere a un rival, va disparar ras, la pilota va fregar en la bota d'un defensa i el va repel·lir la soca d'un pal, mentre que en el rebuig, Sandro, amb tota la porteria, va llançar un potent xut, però un altre defensa va treure des de la línia.

L'aposta de Luis Enrique Martínez per al segon acte va portar Sandro i Suárez a jugar més junts, Neymar de mitja punta, i les bandes lliures perquè Mathieu i Alves les pugessin. Al darrere, Piqué Mascherano i al centre Busquets, per tenir millor passada cap a Rakitic i Iniesta, als quals els costava horrors rebre una pilota en condicions.

Al minut 14 del segon temps, el Barcelona va tornar a patir un nou revés, com ja li va passar dissabte passat quan es va lesionar Messi, en caure aquest cop Andrés Iniesta, qui en una acció sense pilota a la frontal de l'àrea alemanya sentir un punxada, es va deixar caure i va sol·licitar el canvi.

A falta d'un quart d'hora, sense Rakitic en el camp pel canvi de Sergi Roberto, el Barça va començar a tenir més presència fins a veure el gol en el minut 80, en un xut ras de Munir que el porter no va aturar i Sergi Roberto marcar tirant (1-1). La bogeria dels barcelonistes es va desencadenar als dos minuts, en una gran jugada de Munir, amb retallada a un defensa i passi ras a un Luis Suárez que va tenir clar com encanonar la pilota i enviar-la a una esquadra d'un Bernd Leno, que no va poder fer res (2-1).